Προφιλ

Η baikas Travel είναι μια απο τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα τουριστικά γραφεία με μεγάλη εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό,  εξυπηρετώντας εταιρείες και ιδιώτες, προσφέροντας τους, μεταφορές και εκδρομές

Baikas Travel – Εκδρομές και περιηγήσεις στη Σαντορίνη

Η εταιρεία Baikas Travel ιδρύθηκε το 2005.

Αποτελείται από επαγγελματίες οδηγούς με πολύχρονη εμπειρία στα επαγγελματικά οχήματα, δίνοντας πάντα έμφαση στην κατάλληλη συμπεριφορά προς τους επιβάτες προερχόμενους από διαφορετικές κουλτούρες.

Η εταιρεία ασχολείται με τον εισερχόμενο τουρισμό, εξυπηρετώντας εταιρείες και ιδιώτες, προσφέροντας τους, μεταφορές και εκδρομές στο νησί, φροντίζοντας να τους προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Σας καλωσορίζουμε στο μαγικό κόσμο της Σαντορίνης. 
Σας καλούμε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο νησί, αφήνοντας κάθε φροντίδα για τις ιδιωτικές, κοινωνικές και εταιρικές μεταφορές σας, επάνω μας

Απο το  2005

Οργανωμένες εκδρομές και περιηγήσεις στην πανέμορφη Σαντορίνη με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Δημιουργήστε τις δικές εκδρομές που ταιριάζουν ακριβώς στα “μέτρα” και την τσέπη σας και οργανώστε τις ιδιωτικές σας μεταφορές στο νησί με την πολυτέλεια της Baikas Travel.

Με τα 10 πολυτελή λεωφορεία της εταιρείας μας καθώς και μια σειρά συνεργαζόμενων οχημάτων, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη για ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά:

– από / προς λιμάνια και αερολιμένα.
– από / προς τα ξενοδοχεία.
– επισκέπτες επισκεπτών, επαγγελματικές συναντήσεις, γιορτές γάμου κλπ.

Πολυτελή Λεωφορεία

Ευχαριστημένοι πελάτες

Διανυόμενα Χιλιόμετρα

Γνωρίστε μας

Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ακρωτήρι Σαντορίνης, ΤΚ 84700
Τηλ.: +30 6972 826253 ( Viber & WhatsApp )
BAIKAS TRAVEL – MHTE: 1167E60000111801
Άνοικτά όλο το 24ωρο

Book Your Tour