Επιλέξτε αυτό το εκδρομικό πακέτο για να γνωρίσετε σε μια γλυκιά απογευματινή βόλτα τα πιο σημαντικά σημεία του νησιού καθως και την δοκιμή κρασιών , καταλήγοντας στον ονειρεμένο οικισμό της Οίας.

  • Μοναστήρι Πύργου Προφήτης Ηλίας. Κοντά στο χωριό, στην κορυφή του βουνού του Προφήτη Ηλία βρίσκεται το ομώνυμο μοναστήρι. Χρονολογείται στο 1711 και στην ακμή του ασκούσε μεγάλη πνευματική αλλά και οικονομική επιρροή.
  • 2 Παραδοσιακές Οικογένειες στο Ακρωτήρι για δοκιμή 4 κρασιών,4 γλυκά του κουταλιού και τοπικά προϊόντα στο κάθε ένα.
  • φωτογραφιες κόκκινης παραλίας και το παλιό εκκλησάλι του άγιου Νικολάου που βρίσκεται μέσα στο κόκκινο βουνό.
  • Οία. Οι λέξεις παύουν και τον πρώτο λόγο παίρνει η καρδιά καθώς το βλέμμα πλανιέται σε αυτό το αρχιτεκτονικό κόσμημα. Η Οία, στο βόρειο άκρο της Θήρας, ατενίζει τη θάλασσα από υψόμετρο περίπου 120μ, σαν στολισμένη πριγκίπισσα της Μεσογείου χωρίς αντίπαλο. Περιηγηθείτε στον παραδοσιακό οικισμό, αμόλυντο από ηχορύπανση και οχήματα, θαυμάστε τις δημιουργίες των περίφημων ντόπιων χρυσοχόων, γευτείτε το γλυκό ή το ποτό σας σε ένα περιβάλλον όπου η υψηλή αισθητική και το επιπέδο παροχής υπηρεσιών εναρμονίζονται με φυσικότητα. Καθώς η ώρα περνά τα βήματα όλων οδηγούνται στην αναζήτηση της ιδανικότερης θέας προς τη Δύση. Αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής καθώς ο βασιλιάς Ήλιος χάνεται στον ορίζοντα φλογίζοντας την υδάτινη πεδιάδα και τον ουρανό του Αιγαίου.
  • η εκδρομή πραγματοποιείται κάθε Κυριακή,Τρίτη και Παρασκευή
  • καντε κλικ Τωρα για να δείτε τις τιμές μας και φωτογραφίες
Book Your Tour